2019 Afrika Blockchain Konferansını Başkan Yoweri Museveni Yönetecek

26.06.2019
79
A+
A-
2019 Afrika Blockchain Konferansını Başkan Yoweri Museveni  Yönetecek

3 Temmuz – 4 Temmuz arasında gerçekleşecek olan Afrika Blockchain Konferansı, ana cazibe merkezi olacak . Uganda Devlet Başkanı Yoweri Museveni’nin . Devlet Meclisi Basın Sekreteri Linda Nabusayi, Cumhurbaşkanı’nın 1 Temmuz’da gelecek olan Sierra Leone’nin meslektaşı Başkanı Julius Maasa Bio’yu ağırlayacağını da doğruladı.

Özellikle, 2018’deki aynı konferansta Başkan Museveni’nin, Afrika’nın dijital çağ için nasıl hazır olduğu konusunda bir Keynote adresi sunması, Blockchain teknolojisinin işletmedeki opaklığı ortadan kaldırdığını ve tamamen şeffaflıkla değiştirdiğini söylüyor. Blockchain’in mal ve hizmetlerin yerini almaması, teknolojinin ve sistemlerin daha hızlı hareket etmesini sağlaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

2019 konferansı CryptoSavannah ve Uganda Blockchain Derneği tarafından BİT ve Ulusal Rehberlik Bakanlığının desteğiyle koordine edilecek. Bu yılki konferans teması olacak

“Afrika 4.0: Afrika’yı 4. Endüstri Devrimi’ne Hazırlamak”

Ele alınacak konular, Afrika’nın 4. Endüstri Devrimi, Fintech, ödeme sistemleri ve dijital finansal hizmetler, iş ve eğitimin geleceği, SDG’ler ve etki teknolojisi konusundaki istekliliğini içermektedir.

Sergi, konukların heyecan verici bir dizisini ve Uganda Başkanı Dr. Bitange Ndemo, Senegal Başkanı Yoweri Museveni, Julius Maada Bioand ve Senegal Başkanı, Bin Bin Şeyh Khaled Al Nehayan gibi Afrika düşünce liderleri gibi konuşmacıları vurgulayacak. Zayed Group, Mohamed Taysir, CEO Drakon Teknoloji Çözümleri, Toro Orero, Ortak QI Holdings, Ian Balina, Kurucu 100X Danışmanları.

CryptoSavannah Direktörü Noah Baalesanvu, Afrika’nın devrim için olgunlaştığını kabul ediyor;

“Başlangıçta dolandırıcılık ve aleyhte mahkum olmalarına rağmen, önemli değer Nijerya, Kenya ve Güney Afrika gibi büyük pazarlara sahip önemli kripto işletmelerinin ticaret etkinliği olan kriptolara taşındı.”

Kripto Haber