2019 İçin Kriptosferdeki En Önemli Bitcoin ve Blockchain Varlık Trendleri

10.06.2019
18
A+
A-
2019 İçin Kriptosferdeki En Önemli Bitcoin ve Blockchain Varlık Trendleri

Son zamanlarda kripto alanındaki kurumsal yatırımcı sayısında bir artış olduğu bildirildi.

Ayrıca giderek artan sayıda güvenlik belirteci teklifi (STO) olmuştur.
Kripto Piyasası Kurumlardan Dikkatini Arttı

Kripto para birimi pazarı, her gün değişen, gelişmekte olan ve gelişmekte olan bir pazardır. Kripto pazarının ana akım doğrulama, popülerlik ve benimseme konusundaki bu büyümesi, kripto işletmelerinin hem küçük ölçekli bireysel yatırımcıları hem de büyük ölçekli kurumsal yatırımcıları hem mevcut hem de gelecekteki yatırımcıları çekmek için daha fazla yol keşfetmesi anlamına gelir.

Bu son derece değişken pazarda meydana gelen hızlı değişikliklerle, her değişikliğe ayak uydurmak zor olabilir. İşte bu yıl dikkat etmeniz gereken bazı önemli eğilimler var.

ICO’dan STO’ya, Şimdi IEO

ICO (İlk Para Artırma) çılgınlığı, 2017 şifreleme parası boğa koşusunun en önemli faktörlerinden biriydi. Bu ilk madeni para teklifi, teknoloji başlangıç ​​projelerinin kalabalıklaşmasını ve yatırımcıların gelecek vaat eden projelerin temelinde yer almasının basit bir yoluydu.

Bu, iyi bir anlaşma gibi gözükse de, SEC (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu), kitlesel fonlamadan elde edilen tüm varlıkları, tüm ICO çılgınlığını büyük ölçüde düşüren menkul kıymetler olarak etiketledi.

ICO V’ler STO
ICO çılgınlığı azaldıkça, Güvenlik Simgesi Sunumu (STO) ideal bir alternatif olacaktır. STO’lar, yatırımcılara, aktifin herhangi bir kısmını belirtmeyen ICO’ların aksine, bir varlığa ilişkin bir sözleşme olarak hareket eder.

IEO
Kripto para birimi piyasası o zamandan beri İlk Borsa Teklifine (IEO) geçti, bununla birlikte başlangıç ​​projeleri borsalardan destek alıyor, bu da projelerin popülerliğini artırmanın yanı sıra fon artırmaya yardımcı oluyor.

Bu, IEO’ya ev sahipliği yapan borcun geçerliliği ile işletmeler için yatırımcılar açısından daha fazla fırsat kapısı açar.

Son haftalarda, bu İlk Borsa Teklifleri yatırımcılar için oldukça başarılı olmuş, kayda değer olanları arasında kuruluşlarından bu yana iyi iş yapan Matic Network ve BitTorrent Token var.

Bu IEO trendi, yatırımcıların bu madeni paralara yatırım yaparak kolayca kar elde etmeye devam ettiği sürece büyümeye devam edecek ve değişim platformları, bu madeni paraların borsalarında başlatılması için altyapı geliştirmeye devam edecektir.

Kısa Satış Ticaret Tekniği
Bitcoin (BTC), 2016 yılında toplanan ve uzun vadede büyümeyi bekleyen ümit veren kripto para birimi yatırımcılarıydı, ancak Bitcoin (BTC) pazarının 2018 ayı koşusu ortaya çıktıkça, tüccarlar ve yatırımcılar ne “kısa satış” görmeye başladı anlamına geliyor.

Bu temelde bir yatırım veya ticaret stratejisidir. Açığa satış, bir yatırımcı bir varlık satın aldığında, açık piyasada sattığında ve daha sonra daha az parayla geri almayı beklediğinde gerçekleşir.

Şu anda kriptosferdeki tüccarlar arasında çok yaygın bir trend olan bu ticaret stratejisi, piyasanın hangi yönden gelişeceğine, gelişmesine, dalmasına ve hatta yana doğru işlem yapmasına olanak sağlıyor.

Artık tüccarların alım veya satım için “mükemmel” bir süre beklemelerine gerek kalmıyor, çünkü son derece değişken kripto pazarında hepimizin bildiği gibi, alış veya satış yapmak için mükemmel bir zaman yok, bu yüzden tüccarlar kısa satışa yöneldi.

PrimeXBT
Açığa satış çok riskli bir işlem tekniğidir, bu nedenle tüccarlar bunun için en gelişmiş işlem araçlarını ararlar, bu tür araçlar sunan önemli bir kripto para birimi değişimi PrimeXBT’dir:

Marj ticareti
Kısa satış
Özelleştirilebilir Kullanıcı arayüzü
Tek bir Bitcoin tabanlı hesaptan kripto, hisse senedi endeksleri, forex, emtia genelinde 1000 kata kadar kaldıraç.
Borsa Yatırım Fonları (ETF)
Borsa yatırım fonları (ETF) düşük ücretleri, güvenirliği ve getirinin istikrarı nedeniyle bir yatırım türü olarak giderek daha popüler hale gelmiştir.

Bu yatırım şekli, kurumsal yatırımcılar için özellikle caziptir, çünkü alım satım veya depolama açısından varlığa doğrudan dahil olma ihtiyacını azaltır.

Bitcoin merkezli ETF’nin haberi, geçen yıl kriptosferde çok fazla çılgınlık yarattı, ancak SEC, CBOE, Winklevoss ikizleri ve VanEck’in önerilerine rağmen, böyle bir ETF’nin onayını durdurdu.

Akıllı Telefonlarda ETF’ler
Bununla birlikte, Cryptocurrency endüstrisi ETF’lerin piyasaya sürülmesine doğru hareket etmektedir, çünkü cryptocurrency’e maruz kalan mobil uygulamalar şimdi kripto piyasası ile geleneksel finansal sistem arasındaki boşluğu ETF’lerle kapatmaktadır. Şifreli bir satın alma uygulaması olan Abra, şimdi kullanıcılara hisse senetleri için Bitcoin’e bağlı sözleşmelere yatırım yapmanın bir yolunu sunuyor.

Stablecoins
En iyi paralar benimseme ve popülerlikle büyümeye devam ettikçe, yüksek uçucu şifreleme para piyasasında bu sikkelerin istikrarına yardımcı olan fiat para birimleri ile bire bir orana (1: 1) sahip olan bir dijital para birimleri alt grubu ortaya çıkmaya başlıyor. , bu nedenle ‘stablecoin’ adı.

Örneğin, Bitcoin (BTC) pazarının düşmesini bekleyen Yatırımcılar, BTC’nin değerinde ciddi bir düşüşün zararını azaltmak için depolanmış BTC’lerini sabit bir kokine dönüştürürler.

En popüler

Bu stabilcoinler, bir dolara sabitlenen Tether’dir (USDT).

Bununla birlikte, Tether’in Bitfinex ile olan ilişkisinden dolayı bazı ‘kötü baskılar’ vardı.

USDT’deki bu güvensizlik, diğer stabilcoinlerin yükselişinin kripto pazarında zemin kazanmasına yol açtı. Gibi:

İkizler doları
Paxos Standardı
USD para
ve başkalarının ev sahibi.

Bu istikrarlı paralar hızla USD’nin dijital versiyonları haline geliyor ve bu da kendileri için bir gelecek sağlıyor.

Kripto Haber