2020 Dünya Dijital Ekonomi Zirvesi Ürdün

08.03.2020
49
A+
A-
2020 Dünya Dijital Ekonomi Zirvesi Ürdün

Jordan Economic Forum, geçmişte size 1. Blockchain ve Fintech Konferansı 2018 ve 2. Blockchain ve Fintech Konferansı 2019’u getirdi. Bu yıl 12. Ürdün Ekonomik Forumu size Dünya Dijital Ekonomi Zirvesi 2020’yi getirmek için güçler toplayacak. Finans sektöründen birçok uzman, piyasadaki en son gelişmeleri bir araya getirmek için 28-30 Mart’ta Ölü Deniz / Ürdün’de bir araya gelecek.

Katılımcılar sadece teknolojinin geleceğini tartışmakla kalmayıp, daha da önemlisi, önde gelen endüstrilerdeki pratik uygulamaları tartışabileceklerdir.

Çalıştaylar, eğitim oturumları, ağ yuvarlak masa toplantıları, konuşmacılar, sponsorlar ve katılımcı spot ışığı özellikleri ile canlı Soru-Cevap oturumları yer alacak.

Perakendecilik ve medyadan ulaştırma ve işletmeden işletmeye ticarete kadar yükselen dijital dönüşüm, şimdi finansal hizmetler endüstrisini süpürüyor. Her yerde bilgi işlem gücü, yaygın bağlantı, yığın veri depolama ve gelişmiş analitik araçlar finansal hizmetlere kolayca ve verimli bir şekilde uygulanabileceğinden bu kaçınılmazdı. Sonuçta, para zaten çok geniş bir şekilde (sadece olmasa da) elektronik olarak yaratıldı, kullanıldı, saklandı, işlendi ve teslim edildi.

Finansal hizmetler sektöründe dijital bir dönüşüm gerçekleşmekte olup, hem müşteriye dönük hem de arka ofis finansal teknoloji ürün ve hizmetleri sunan bir dizi banka dışı yenilikçiye yer verilmektedir. Birçok yerde bu dönüşüm, önemli nüfusları yetersiz bırakan geleneksel finans endüstrisine uygun bir dijital alternatif sunuyor. Bu not, bu ülkelerdeki bankalar için finansal teknoloji yeniliklerinin sunduğu zorlukları ve fırsatları araştırıyor.

28-30 Mart’ta Zirve Günleri, Dijital Finans Hizmetleri / Zorluklar ve Fırsatlar, 4. Nesil Değişim, Akıllı şehirler, Dijital Bankacılık, Nesnelerin İnterneti (IoT), Yapay Akıllı ( AI), Büyük Veri, Makine Öğrenmesi (ML) ve Wealthtech & Investech.

Kapsanan konular arasında bankacılık ve ödeme gelişimi, Alternatif Varlık Sınıfı olarak Dijital Varlık, sermaye artırımı için en iyi kitle fonlaması yöntemi olan ICO / IEO / STO, AI Techtalent, Regtech ve açık bankacılık ve servet yönetimi yenilikleri yer alacak.

kriptopara