2019 Yılında 10 Doların Altında Alınabilecek En İyi Kripto Paralar

20.02.2019
782
A+
A-
2019 Yılında 10 Doların Altında Alınabilecek En İyi Kripto Paralar

2018, kriptolar için iyi bir yıl değildi. Ocak ve Aralık ayları arasında, her madeni para önemli bir değer kaybetti, birçoğu gülünç düşük fiyatlara düştü. Bununla birlikte, 2019 için daha olumlu bir görünüm var, birçoğu sanayinin büyük gelişmeler kaydetmesi gerektiğini ve kriptoların makul fiyat artışlarından faydalanmaları gerektiğini belirtti.

Yatırım analistleri ve uzmanları özellikle yeni yatırımcılara gelecek yatırımları iyi gelecek beklentileri olan kripto projelerine yatırım yapmalarını tavsiye ediyorlar. Böylece projenin yanında büyüyebilir ve servetlerini onlardan yapabilirler.

Bir çok insan şu anda en popüler kripto para birimine – Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’e yatırım yapmayı önermesine rağmen, bunların oldukça pahalı olduğuna inanıyoruz.

Ortalama perakende yatırımcı için bunlardan büyük miktarlarda alım yapmak imkansız olacak. Bu yüzden 2019 için 10 $ altındaki en umut verici kripto projelerinin bir listesini hazırladık.

Bu projelerin hepsinin sağlam kullanım durumları, gelecekteki olası uygulamaları var ve önemli fiyat artışının zirvesinde. Birçoğu halen mevcut fiyat düşüşleriyle birlikte çalışıyor ve yol haritalarına uyuyor. Her zaman olduğu gibi, bunlardan herhangi birine yatırım yapmadan önce araştırmanızı yapmanız konusunu size bırakıyoruz.

Tron (TRX)

Daha iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olan Tron, düşüş eğilimleri boyunca güçlü kalmayı başardı. Bunu, bilinen şirketlerle yapılan bir dizi büyük ortaklıklar, ana ağının değiş tokuşunun ve büyük kilometre taşlarının tamamlanması sayesinde başarmıştır.

Yeni ademi merkeziyetçi pazarı, insanların yerel simgeleri kullanarak işlemler gerçekleştirirken, içeriği paylaşmak, barındırmak, tüketmek ve ticaretini yapmak için harika bir yer sağlar.

Ripple (XRP)

Gelecek vaat eden bir kripto projesi, bu, şu anda bitcoin’den sonra en değerli ikinci kripto para birimi. Proje, sınır ötesi işlemlerin anında ve çok ucuz fiyatlarla gerçekleştirilmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu şekilde, banka dışı ve bankalanan bankalar, uluslararası banka havalesiyle ilgili tüm gecikmeler veya Western Union ve MoneyGram gibi para transferi hizmetleri için yüksek masraflar olmadan birbirlerine kolayca para gönderebilirler.

NEO (NEO)

Yaygın olarak Çin ethereumu olarak adlandırılan bu, ethereum’dan biraz farklıdır. Elbette, birkaç benzerliği paylaşırlar, ancak NEO, dijital olmayan varlıkları devretme kabiliyeti sayesinde kendisini farklı kılar.

Platform, akıllı sözleşmelerden ve iki aşamalı ödeme sistemlerinden de faydalanıyor. Şu anda 10 dolardan daha az işlem yaptığınız için bu, Çin menşeini dikkate almazsanız, kripto portföyünüze iyi bir katkı sağlar.

Kripto pazarının zirvesinde, 1 NEO 130 doların üzerinde işlem görüyordu. NEO uzun bir süre etrafta olacak çünkü Çinliler büyümesinden ve popülerliğinden büyük oranda sorumlular.

Cardano (ADA)

Richard Hoskinson tarafından kurulan Cardano, ethereum’un olamayacağı her şey olmasını ümit eden bir ethereum parçası. Yaratıcıları, tüm ethereum kusurlarını düzeltmek için inşa etti, böylece onu ethereum ile değerli bir rakip haline getirdi.

Tam potansiyeline ulaşırsa, “ethereum katili” olabilir. Platform şu anda dApps geliştirme ve akıllı sözleşmelerin dağıtımını teşvik ediyor.

Platformun herhangi bir noktada akıllı sözleşmeler yapma yeteneği, diğer birçok kripto projesinden öne çıkmasının nedenidir. Cardano şu anda 5 sentten daha az işlem görüyor – tüm zamanların en yükseği 40 cent.

VeChain (VET)

VeChain Thor’un kısaltması, bu, Ethereum platformunda VeChain Vakfı tarafından kuruldu ve kurumsal varlıklara akıllı sözleşmelerle hizmet vermek üzere tasarlandı. Bu, temelde, şirketleri işlemlerinde kullanabilecekleri bir hizmet (BaaS) kuruluşu olarak bir blok zincir olarak konumlandırıyor.

Öncelikli odağı, Nesnelerin İnterneti (IoT) kurulumlarında kanıtlandığı gibi akıllı sözleşmelerin büyük ölçekli yürütülmesidir. Kurumsal düzeyde bir blok zinciri çözümü olarak, büyük tedarik zincirlerini idare edebilen oldukça güvenli bir platformdur.

Şu anda 0,004 ABD doları üzerinden alım satım yapmakta, bu yatırım meraklıları için potansiyel olarak iyi bir yatırımdır çünkü yatırımınızdan önemli miktarda getiri elde etmeniz çok kolaydır.

IOTA (MIOTA)

Bu kripto projesi büyük ölçüde Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) odaklanmıştır. Dolaştırmak denilen yürütülmesi için farklı bir protokol kullanır. Bu, makineden makineye hızlı işlemler için inanılmaz derecede faydalı bir platform olmasını sağlar.

Özgün kullanım durumu, dikkat etmeniz gereken çok uygun bir şifreleme projesi olmasının nedenidir. Dolaştırmak, IOTA’ya güç veren platform şu anda Bosch ile test ediliyor. Sınama başarılı olursa, belirteç sıçramasının değerini önemli ölçüde görebiliriz. Şu anda 30 sentten işlem görüyor. Bu, büyüme ve değer artışı için hala çok fazla alana sahip olduğu anlamına gelir.

Waves (WAVES)

Bu, belirteçlerin ethereum’a benzer şekilde geliştirilmesine adanmış bir platformdur. Fakat benzerliklerin sona erdiği yer burasıdır. Kullanıcı arayüzü, geliştiricilerin hızlı bir şekilde benimsemesinin sebeplerinden biri olan kullanımı inanılmaz derecede kolaydır.

2018 yılında, platform akıllı bir sözleşme işlevselliği ekledi, temel olarak insanların belirteçlerini oluşturabilecekleri, teslimat sürecini otomatikleştirmek ve fonlarını artırmak için akıllı sözleşmeler kurabilecekleri tam bir sistem haline getirdiler.

Halen 3 $ ‘dan daha düşük fiyatlı, benimsenen değer artışı bu değeri artırabilir. Projenin ekibi aktif bir şekilde daha da geliştirilmesi için çalışıyor, bu da uzun süre civarında olacağı anlamına geliyor.

Binance Coin (BNB)

Bu, Binance kripto değişim platformunun yerel belirtecidir. Şirket, 2017 yılında kurulmasından bu yana kısa sürede en büyük platformlardan biri haline gelen muazzam bir büyüme elde etti.

Şirket, platformdaki likiditeyi artırmanın ve işlemlerin kolaylaştırılmasına yardımcı olma sembolünü yarattı. Binance Coin, büyük ölçüde bir yardımcı belirteçtir ve çalışmaya ve değer kazanmaya devam edecektir.

Halen 10 $ ‘dan daha düşük fiyatlı, portföyüne eklemek için nispeten istikrarlı paralar arayan muhafazakar yatırımcılar için iyi bir alım.

0X (ZRX)

Bu, birçok merkezi olmayan borsaya güç sağlayan protokoldür. Kullanım durumu, insanların ERC-20 belirteçlerini ethereum platformunda doğrudan takas etmelerini içerir. Büyüme potansiyeli, ademi merkeziyetçi borsalar için birincil protokol olmasına bağlıdır.

Artan düzenleme nedeniyle, merkezi olmayan platform sayısında bir patlama görmemiz muhtemel. Bu, 0X’in o zaman geldiğinde tercih edilen protokol olacağı anlamına gelir.

Artan talep açıkça belirgin bir büyüme ve değer artışı ile sonuçlanacaktır. Şu anda 30 sentten daha düşük fiyatlı, bu yatırım için harika bir belirteç olabilir.

Basic Attention Token (BAT)

Gizliliğe dayalı Brave Browser’ın ana belirleyicisi BAT, tarayıcıyı kullanan kişi sayısındaki artış sayesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor ve hızlı bir şekilde benimsemenin tadını çıkarıyor.

Tarayıcı, reklam engelleme teknolojisi, güvenliği ve gizliliği nedeniyle hızla favori olmaya başladı. Daha fazla insanın gizlilik arayışı içinde olması ve çevrimiçi ayak izlerini korumak istemesi ile birlikte, Brave Browser’ın popülaritesi artmaya devam edecek gibi görünüyor.

Belirteç şu anda 15 sentten daha düşük bir fiyatla fiyatlandırılıyor ve Cesur Tarayıcı düzgün bir şekilde değerlendirildiğinde büyük olasılıkla değer kazanacak.

Burada ifade edilen görüşler ve görüşler kriptoparaturkiye.com’un içeriğini yansıtmaz ve finansal tavsiye değildir. Her zaman kendi araştırmanızı yaparak alım kararını veriniz.

kriptopara