2020 ABD Başkan Adayı Andrew Yang: “Bitcoin’i Şimdi Satın Alın

26.05.2019
39
A+
A-
2020 ABD Başkan Adayı Andrew Yang: “Bitcoin’i Şimdi Satın Alın

2020 ABD başkan adayı Andrew Yang, Bitcoin. Ancak, bu kez, Yang Bitcoin dünyanın en iyi kripto para satın almak için Çagrı yaptı.

Yang, 2019’da sadece iki ay içinde yaklaşık 4.000 $ ‘dan 8,000 $’ ın üzerine çıkmış olan, bugüne kadar 118 oranında bir artışın önde gelen kripto para biriminin ışığında geldiğini belirterek bir adım daha ileri gitti

Bitcoin , 2020’de Bitcoin yarısına doğru ilerleyerek, 20.000 $ ‘ın üzerinde yeni seviyelere çıkacağımızı görecek bir boğa koşusunda olmamız beklendiği gibi büyük bir boğa potansiyeli gösteriyor .

Pro-Bitcoin Andrew Yang daha önce kripto para hakkında konsensüs konferansında bir açılışında söylediği gibi çok şey anlattı “ ” Eğer beyaz Saray’daysam, ”kripto para topluluğu açısından biraz eğleneceğiz.

Bloomberg’e konuşan Yang, geçen hafta tüketicinin korunmasının kilit bir sorun olduğunu söyledi: “Sadece yolun kurallarını vermeliyiz.” Ayrıca New York BitLicense için “ABD dijital üzerinde ürpertici bir etkiye sahip olduğu konusunda eleştirel olduğunu” belirtti. varlık piyasası. ”

“YangCoin” yaratma olasılığı hakkında bile şaka yaptı.

Yang, Bitcoin ve kripto para konusundaki güçlü duruşunu kampanyanın izinde sürdürmekte ve Bitcoin düzenlemesi hakkında bir bildiri yayınlamıştır. Kampanyasının bir parçası olarak, kripto para birimi alanında açık kılavuzlar oluşturma sözü verdi, böylece bireylerin ve işletmelerin bu alanda bir düzenleme değişikliği korkusu olmadan yenilik yapıp yatırım yapabileceklerini söyledi.

Demokrat aday da platformunu Bitcoin ve kripto bağışlarına açtı.

Bununla birlikte, Bitcoin’e olan sevgisi yeni değil ve Tweet attığında 2013’e kadar geri dönüyor “ ” bitcoin fiyat düzeltmesinin bazı Dostları sinirlendireceğini hissediyorum.”

Dolaylı Satın Alma bitcoin tweet’inden sadece bir gün önce, ” nakit Kraldır. Bitcoin, “bu, topluluğun ayağa kalkmasını ve kendi seslerini duyurmasını sağladı ”

Kripto Haber