Huobi 2018’de İşlem Hacmini %100 Attırdıklarını Açıkladı

08.02.2019
62
A+
A-
Huobi 2018’de İşlem Hacmini %100 Attırdıklarını Açıkladı

Yaklaşık 400 işlem çiftiyle en önde gelen kripto borsalarından biri, yakın zamanda 2018’de işlem hacimlerinde yıllık% 100 artışa tanık olduklarını açıkladı.

Huobi, çok kısa bir süre içinde katlanarak büyüyen ve Orta Doğu, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore ve Japonya’da yerel yan kuruluşlar açabilen bir şirkettir. Ayrıca devam etti ve Fire China, Firecoin Cloud, Capital, Cüzdan ve Maden Havuzu gibi iş kollarını açtı.

Son zamanlarda, Huobi CEO’su Li Lin, önümüzdeki aylarda yatırımcı güvenini arttırması gereken önlemleri açıkladı. Onlar:

    Sözleşmeli işlerde ve borsalarda mükemmel bir iş yapın
    HT çözülmesini ertele
    Bir Huobi genel blok zincirini başlat
    HT satın alan yöneticilerin sayısını arttırın
    Örneğin, Yangın Mektupları gibi iş tabanlı uygulamaların tanıtımını hızlandırın

    Huobi ilk olarak 2013 yılında Çin’de kuruldu, ancak Pekin’deki yerel kripto-fiat borsalarındaki çöküş onları Çin’den ve Singapur’dan uzaklaştırdı. Şirket, platformlarını genişletmek için çalıştığı için, eski isimlerinden daha iyi nasıl bilindiğini göz önünde bulundurarak Huus’u HBUS’a yeniden markalaştırdı.

    Son zamanlarda, Çin kripto OTC masalarına yapılan baskı Huobi’yi de etkiledi. Alipay ve WeChat Pay borsadan hizmetlerini platformdan kaldırmalarını istedi. Bu Huobi için özellikle zordu çünkü onlar dünyadaki en büyük kripto OTC platformlarından biriydi.

    Grup şimdi batı pazarlarına odaklanıyor. Çoğunlukla Çin ve Asya pazarı nedeniyle büyüdü, ancak şu anda sanki şirketin zaten bir süredir ihtiyaç duyduğu genişleme zamanı. Şimdi, CEO’su tarafından kurulan Huobi’nin kardeş borsası olan HBUS, Nevada eyaletinde hizmet veren ve güvenebilecek bir güven şirketi olan Prime Trust ile ortaklık kurmak için küresel ağını kullanıyor. kullanıcılar için para çekme ve para yatırma işlemleri. Huobi, batı tüccarlarının Bitcoin ve Ethereum ile Tether USD için yapılan kripto işlemlerinde USD kullanmasına izin verecek.

kriptopara